Meld je aan

TL;DR

  • Bijna iedereen zit of werkt verplicht thuis
  • Thuiszitters zoeken origineel entermainment om de dag door te komen
  • Comedians en andere artiesten hebben geen shows/optredens meer
  • BrightenUp.nl biedt creatieve uitlaatklep voor artiesten en vermaak voor thuiszitters.
  • Thuiszitters kunnen artiesten (als die dat willen) supporteren

    Via BrightenUp is #KinnebakPodcast opgepikt door de radio. Wie weet wat het voor jou kan doen.Ken van Geijlswijk

Door het Coronavirus zitten veel mensen grote delen van de dag thuis. En deze thuiszitters hebben op het moment ook geen mogelijkheden meer voor entertainment buiten de deur.

Dus een comedyshow bezoeken, uit eten gaan, een biertje in de kroeg of naar een evenement zoals een concert gaan. Dat zit er nu even niet in. Daarom zoeken de thuiszitters naar andere vormen van vermaak.

Ook veel creative minds zoals comedians en muzikanten zitten nu noodgedwongen thuis. Geen shows of optredens meer. De verveling slaat toe en een creatieve uitlaatklep is er niet of nauwelijks. En ook de inkomsten zijn flink gedaald.

Brighten Up

Thuiszitters die entertainment zoeken en artiesten die zich vervelen. Als die twee ergens online samen zouden kunnen komen, dan klinkt dat als een win-win situatie. Brighten Up biedt die mogelijkheid.

Comedians kunnen bijvoorbeeld vloggen over de (semi) lockdown situatie. Of een comedyworkshop vanuit de huiskamer geven. Of nieuw materiaal en grappen testen etc.

Het maakt niet of je nu een gevestigde naam bent, of net begonnen bent. En of je nu in Nederland of Belgiƫ woont. We zitten in hetzelfde schuitje. En BrightenUp biedt je extra exposure en een uitlaatklep voor je creativiteit. Ook andere artiesten en kleinkunstenaars zijn welkom. Wie doen er al mee?

Het gemaakte materiaal is snel geĆ¼pload op BrightenUp.nl. Zo help je als artiest om de dag van de thuiszitters een stuk leuker te maken en heb je een nieuwe creatieve uitlaatklep. En, niet onbelangrijk, als de thuiszitters willen dan kunnen ze de artiesten die meedoen ook supporteren.

Hoe werkt het?

Als je mee wil doen, meld je dan hieronder aan. Na verificatie maken we je account aan en daarna kun je je eigen originele materiaal op de site uploaden.

Je hebt ook de optie om een ‘support/donatie button’ toe te voegen bij het item dat je upload. Dit is echter volledig optioneel.

Vragen? Mail ze even naar hello@brightenup.nl. Of bel of app even naar 06-41390280.

Ja, ik doe mee!


ComedianMuzikantAnders

Normaal gesproken krijg je snel een reactie. Heb je nog geen reactie ontvangen? Check dan ook je spam mailbox even en voeg hello@brightenup.nl toe aan je contactpersonen.